Vad vill du ha ut av ett golfpaket

Om du älskar golf så finns det ofta golfpaket på olika herrgårdar att ta del av. Dessa herrgårdar har lite olika inriktning på sina golfpaket. Vi berättar mer om det här med golfpaket och vad det är för något.

Vad är ett golfpaket?

Ibland kanske du stöter på ställen som erbjuder golfpaket. Bland annat finns golfpaket hos Knistad Herrgård. Ett golfpaket är en kombination av olika saker. Oftast är basen i ett golfpaket en greenfee, en trerättersmiddag, del i dubbelrum och frukost. Allt naturligtvis i en underbar miljö, men den får du på köpet.

Inte bara golf

Även om grunden i ett golfpaket är att spela golf så erbjuder ofta en herrgårdsvistelse så mycket mer. Det handlar om herrgården i sig som erbjuder fantastiska salonger, bibliotek och matsal. Du kan både njuta av god mat dryck och kanske en god bok i en avkopplande miljö. Eller så kanske du efter golfrundan vill ta dig en gångtur i den underbara herrgårdsmiljön utanför. Naturen kring herrgården är ofta vidunderlig och bjuder på mängder med naturupplevelser. Oavsett om du är en van vandrare eller inte så finns det strövtågsmarker för just dig.

Något extra

Det är klart att du kan unna dig att exempelvis stanna fler dagar än de som ingår i golfpaketet. Du kan dessutom kombinera din vistelse med att exempelvis ta en jägarexamen. Det är grunden till att ansöka om jaktlicens för jaktvapen.

Fördjupa ditt golfspel

Åter till ditt golfspelande. Det finns ju alltid möjlighet för dig att boka en tid med någon av tränarna. Du kanske vill förbättra ditt närspel eller drive? Oavsett vilket finns det alltid möjlighet att få professionell hjälp med ditt golfspelande. Du har också möjlighet att investera i nya kläder, golfklubbor eller andra golfattribut i golfshopen. Dessa är ofta experter på material så du kan även vidga dina vyer kring vad som är hetast inom golfens värld just nu.