Sj personalbrist

Dålig arbetsmiljö främsta orsaken bakom SJ:s personalbrist …

Facket: Dålig arbetsmiljö främsta orsaken bakom SJ:s personalbrist – Nyheter (Ekot) | Sveriges Radio

11 juli 2022 — Under sommaren har SJ på grund av personalbrist tvingats ställa in i snitt 30 avgångar per dag, enligt Aftonbladet.

Under sommaren har SJ på grund av personalbrist tvingats ställa in i snitt 30 avgångar per dag, enligt Aftonbladet.Fackförbundet Seko varnade för situationen …

Kraschat bokningssystem, schemakaos och personalbrist

Kraschat bokningssystem, schemakaos och personalbrist – turbulent år på SJ – Arbetet

9 nov. 2022 — SJ:s bokningssystem kraschade när SJ äntligen släppte sina försenade jul- och nyårsbiljetter under natten mot onsdagen.

SJ:s bokningssystem kraschade när SJ äntligen släppte sina försenade jul- och nyårsbiljetter under natten mot onsdagen. Det är inte det enda problemet SJ haft det senaste året.

SJ AB – Hej! På grund av personalbrist har ett antal… – Facebook

2 jan. 2023 — På grund av personalbrist har ett antal avgångar ställts in. Du som har en resa bokad med någon av SJs Snabbtåg som ställs in, kommer inom kort …

Dålig arbetsmiljö hos SJ bakom personalbrist: Akut – Omni

Dålig arbetsmiljö hos SJ bakom personalbrist: Akut

11 juli 2022 — Personalbristen som orsakar ett 30-tal inställda avgångar dagligen under sommaren beror på dålig arbetsmiljö hos SJ. Det menar facket Seko, …

Alla nyheter. Alla perspektiv.

SJ:s inställda tåg: Personalen drar det tyngsta lasset

Sommarens inställda tåg med SJ – personal på övertid

9 juli 2022 — Vi har ett problem just nu, vi har en viss personalbrist och vi lyckas inte bemanna alla tåg fullt ut, säger Tobbe Lundell, presschef på SJ.

SJ:s tidigare varning om inställda avgångar i sommar har besannats. Anledningen? Det finns helt enkelt ingen personal.

Risk för inställda tågavgångar i sommar – SVT Nyheter

Risk för inställda tågavgångar i sommar | SVT Nyheter

13 juni 2022 — Nu flaggar SJ för att det kan bli inställda avgångar till följd av personalbrist i sommar. För att lösa situationen erbjuder man personal …

Nu flaggar SJ för att det kan bli inställda avgångar till följd av personalbrist i sommar. För att lösa situationen erbjuder man personal extra ersättning om de går in och jobbar under semestern.– Vi har ett behov av personal som vi inte kan lösa just nu, säger Martina Nord, presskommunikatör på SJ till SVT Nyheter.

Personalbrist hos SJ – 20 inställda avgångar – SVT Nyheter

Personalbrist hos SJ – 20 inställda avgångar | SVT Nyheter

10 dec. 2021 — Enligt SJ:s presskontakt Stefan Holmlund är det ett ökat sjukdomsläge som ligger bakom personalbristen. – Den senaste veckan har det gått upp …

SJ ställer in ett 20-tal avgångar i Sörmland under fredagen på grund av personalbrist. Resenärer på linjerna Linköping–Sala, Stockholm–Hallsberg och Stockholm–Arboga påverkas främst.

SJ minskar antalet tågavgångar – 20 per dag ställs in

5 sep. 2022 — SJ minskar antalet avgångar under hösten på grund av personalbrist. … på SJ, beror den reducerade trafiken på personalbrist.

Dålig arbetsmiljö hos SJ bakom personalbrist: Akut

Dålig arbetsmiljö hos SJ bakom personalbrist: Akut – Travel News

12 juli 2022 — Personalbristen som orsakar ett 30-tal inställda avgångar dagligen under sommaren beror på dålig arbetsmiljö hos SJ. Det menar facket Seko, …

Sveriges största affärssajt för reseindustrin

Akut personalbrist på SJ – räkna med tågkaos – Dagens PS

13 juni 2022 — Akut personalbrist på SJ – räkna med tågkaos. Tågkaos riskerar att bryta ut nu i sommar på grund av SJ:s akuta personalkris. (Foto: TT).

En akut brist på lokförare och tågvärdar väntas nu under sommaren leda till tågkaos i Sverige, uppger Arbetet. Läs mer om det här.

Keywords: sj personalbrist