Sj åldersgränser

Att resa med barn på SJs tåg är roligt för hela familjen

Förmodligen som på Systemet dvs man blir 20 år den dag man blir 20 år. Sedan är gränsen för ungdom hos SJ tom 25 år dvs fram till dagen innan man fyller 26. 11 …

https://www.sj.se/sv/kundservice/fragor-och-svar.h…

16 mars 2015 — Vad är åldersgränsen för barn som reser själva? Får en 13 och 11 åring resa själva? Det är en sträcka utan byten. … Pär Backlund‎SJ AB.

Hej! Jag undrar om man räknas som… – Linn Torstensson

För att vara berättigad till studentrabatt hos SJ måste du vara registrerad som student och ha ett giltigt Studentkort med SJ-loggan på.

Pär Backlund – Vad är åldersgränsen för barn som reser…

Endast resa t/r 1 195 kr Åldersgräns 18 år. Priset gäller tur- och retur och endast … Resa som bokas via SJ Charter är som huvudregel inte avbokningsbar.

Hur fungerar reserabatten med SJ? – Studentkortets support

Hur fungerar reserabatten med SJ? – Start

Okej, men brukar det inte stå namn på alla biljetter? 1. SJ AB … En studentbiljett är rabatterad från början och därför är åldersgränsen för barnbiljetter …

För att vara berättigad till studentrabatt hos SJ måste du vara registrerad som student och ha ett giltigt Studentkort med SJ-loggan på….

SJ Charter

Köp tågresor och pendlarbiljetter, ha full koll under resan och få poäng för dina SJ-resor. • Se tidtabeller och köp din tågbiljett med SJ och andra bolag

SJ AB в Twitter: „@semwa_kwa En studentbiljett är rabatterad …

Komplettera din biljett med ett SJ-tillägg, du kan då resa med SJs tåg mellan de zoner du köpt biljetten för. Här hittar du mer information om SJ-tillägg.

SJ – Biljetter och trafikinfo – Appar på Google Play

Åldersgränser och rabatter. Priset på våra biljetter beror på om du är vuxen, ungdom eller barn. Du kan resa billigare om du är student, över 65 år eller …

Köp tågresor och få full koll på din resa, biljett och SJ Prio-medlemskap.

SJ – X-trafik

Komplettera din biljett med ett SJ-tillägg, du kan då resa med SJs tåg mellan de zoner du köpt biljetten för. Här hittar du mer information om SJ-tillägg.

Ungdom/vuxen – Åldersgränser – Västtrafik

Ungdom/vuxen – Åldersgränser | Västtrafik

Biljettpriset är lägre för ungdomar. Se våra åldersgränser här.

Keywords: sj åldersgränser